Mmmm..... cookies...

9. juni 2023

Bestyrelsesmøde

Referat Tirsdag den. 18. April 2023.

                                     Samling af ny bestyrelse for afd. 193-0

Tilstede :

Lisbeth Lynge. ( Formand)

Jenny Vinding. ( Næst Formand )

Torben Hansen.( Bestyrelsesmedlem)

Ruth Kristensen.(Bestyrelsesmedlem)

Melanie Funch. ( Bestyrelsesmedlem)

 

Suppleanter :

Pia Larsen 1. Supp.( Deltog)

Mats Charles Carlson( Fraværende)

 

Som bekendt blev der indkaldt til ekstraordinært afdelingsmøde Onsdag den 12. April Med henblik på at få sammensat en holdbar bestyrelse for vores afdeling. Dette møde endte ud i følgende medlemmer som ovenstående.

Vi takker Hr. Mats Charles Carlson for sit virke og ihærdige arbejde.

Vi deltog i samling i den nye bestyrelse, alle med ja hatten på og med det formål at skabe ro og overblik til gavn for os alle fremover.

Det har været en stormomsust tid med mange meldinger om ting og gøremål i vores afdeling. Og det derfor os magtpåliggende at få sagt vi alle arbejder sammen med god kemi, og med fælles formål at give jer tryghed omkring den forestående renovering.

Der givet mange udmeldinger om hvorledes køkken kunne se ud med til og fravalg. Her det vigtigt at få sagt selvom tanken om 3 forskellige køkkenvalg er en smuk og ideologisk tankegang. Så det desværre også en fordyrende tankegang, med det i mente så arbejdes der på at stille alle tilfredse.

Så for at runde den af så bliver det et standart ensartet køkken med rengørings venlig overflade og brugervenlig udført. Der vil evt. kunne vælges mellem nogle greb.

Pt. Tænker vi ikke at iværksætte flere forandringer i afdelingen. Vi et alment boligbyggeri og økonomien skal hænge sammen. Er sikker på der ikke er nogen der ønsker højere husleje end de 16 % der blev stemt igennem ved valget i Arena Næstved ved projekt opstart.

Man får mere indflydelse når man deltager i møder der omhandler den bolig afdeling man bor i. Derfor nytter det heller ikke at være utilfreds med hvad vore naboer har stemt igennem ved fremmøde. Intet ændres på bagkant.

Status nu er ultimo 23. Marts 2024 starter renoveringen op og projektlederen arbejder hårdt på at få løst vogne til køkken og bad for de boliger der ikke genhuses, men mere om det senere.

Vi talte i den ny bestyrelse om fællesskabet her i afd. Og der vi jo i skarp konkurrence med Menighedshuset der tilbyder alle slags samt kørsel. Det derfor rigtig svært at få noget igangsat i vores afd.

Jenny foreslog vi kunne grille lidt som de gør i grundejerforeningen Mogenstrup ala vejfest, men mere om det kommer senere.

Vi vil informere jer videre når der forlægger nyt.

 

Takker for god ro og orden.

På bestyrelsens vegne

Lisbeth Lynge.